Wilt u een eigen marktplaats maken?

Als u weet wat u te doen staat, dan zal het vrij gemakkelijk zijn om een advertentie website te beginnen. In eerste instantie is het verstandig een PHP script voor het maken van een marktplaats website te kopen. Daarnaast zijn webhosting en een eigen domein nodig. Verder is het ook nodig dat een database kan worden aangemaakt bij de hosting.

Via advertentie script vindt u een script waarmee het bouwen van een startpagina site goed kan. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Er dient verder een database aangemaakt te worden op uw webhosting. Bent u niet in het bezit van technische kennis, dan nog zult u met het advertentie script overweg kunnen. U kunt tijdens het installeren een beheerdersaccount aanmaken, die u later gebruikt voor het beheer van de website.

Via het registratieformulier op uw advertentie website kan een nieuwe adverteerder zich aanmelden. Voor de nieuwe adverteerder zal door het PHP script na het invullen van het formulier een account aangemaakt worden. Via het account kunnen advertenties op de website worden geplaatst. U kunt allerlei aanvullende opties aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. Voor deze opties kunt u geld vragen.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. U kunt vanuit iedere advertentie dit formulier gemakkelijk opvragen. Daarbij wordt gepoogd om spam zoveel mogelijk te filteren en te blokkeren. Het is ook mogelijk voor bezoekers om verdachte advertenties te melden.

U kunt ook de paginanummering aanpassen. Bijvoorbeeld of u getallen ziet of alleen 2 knoppen voor het vorige en het volgende scherm. Hoeveel advertenties per scherm in het overzicht moeten worden getoond, kunt u hier ook aanpassen. Ook wijzigt u hier heel eenvoudig de op de website gebruikte kleuren.
Free Web Hosting