Uw bookmarks online beheren

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Op uw website geldt geen limiet voor het aantal startpagina’s dat kan worden aangemaakt. Op uw website is een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich kan registreren voor het beheer van een eigen startpagina.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Simpel uw favoriete sites beheren. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Het betreffende script is niet al te oud. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Pagina’s van uw website zijn mobielvriendelijk dus de website bezoeken met de telefoon is geen enkel probleem.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Op deze wijze biedt u een mogelijkheid tot betaling aan. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradetracker.
Free Web Hosting