Een startpagina online zetten

U vindt op deze pagina meer informatie over PHP. De programmeertaal wordt vaak voor het maken van webscripts gebruikt. Te denken valt aan een marktplaats script of een startpagina script. PHP voegt de interactiviteit toe aan uw website.

Er is makkelijk een verbinding met de database te leggen met PHP. Naarmate u meer ervaring krijgt met PHP en databases leert u complexe structureren in elkaar te zetten. Mocht het programmeren u te veel tijd kosten, dan is het ook mogelijk om reeds bestaande scripts aan te schaffen. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina . Het scheelt u ontwikkeltijd wanneer u een reeds bestaand script koopt. Het is dan niet nodig om zelf PHP code te schrijven. Met een kant en klaar PHP script kunt u meteen met uw website beginnen. Wachten tot een programmeur klaar is met het script, is niet nodig. Zo een script heeft in veel gevallen al allerlei tests doorstaan.

Het draaien van PHP scripts zal bij de meeste webhosting pakketten geen enkel probleem zijn. Nadat u de bestanden naar uw webhosting pakket heeft overgezet is het soms nodig om een installatiescript te starten. Ook kan het zijn dat u een instelling in een bestand hier en daar goed moet zetten. Hoe dan ook, in de meeste gevallen zijn de te nemen stappen goed gedocumenteerd. Het toevoegen van functionaliteiten aan het script is vaak ook te doen. PHP kennis is dan wel belangrijk.

In dat geval is het zelf maken van een PHP script niet nodig. Vertraging kunt u gemakkelijk oplopen als u problemen tegenkomt tijdens het bouwen. Het aanschaffen van een kant en klaar script zorgt ervoor dat u niet in die situatie terechtkomt. Laat u een script maken door een programmeur, dan kost dit vaak veel meer.
Free Web Hosting