Hoe een startpagina samenstellen

Het is erg gemakkelijk om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws enorm makkelijk. RSS feeds bestaan er voor nieuws over diverse onderwerpen. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp indien de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

De kans is groot dat tevens u met een startpaginascript overweg kunt. Alle benodigde zaken kunt u op Nieuwe startpagina maken vinden. Het script is met een paar eenvoudige handelingen aan de praat te krijgen. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een voortreffelijke keuze op het moment dat u zelf niets weet over programmeren. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker erg simpel een eigen account aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de optie om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. De bezoeker kan daarbij een titel en een omschrijving opgeven.

Links verkopen met het startpagina script is eenvoudig. Via elke startpagina op de website is het formulier voor links plaatsen simpel op te vragen. Het aanmelden van een nieuwe link is niet ingewikkeld. De gewenste dochterpagina en rubriek kunnen tevens worden gekozen. Nadat het formulier is verzonden, kan de aanmelder online betalen. Er worden diverse betaalmethoden ondersteund door het startpaginascript.
Free Web Hosting