Een website beginnen

Natuurlijk kunt u zonder CMS systeem een goed werkende website op touw zetten. De vraag is echter of dat gewenst is. Zou de website in de toekomst aan iemand anders verkocht worden, dan is het voor de kopende partij interessanter wanneer er een CMS bij zit. Zonder CMS pakket zal de beheerder kennis moeten hebben van de markup talen HTML en CSS. Hoe groter de website wordt hoe ingewikkelder het voor u wordt om een aanpassing te verrichten.

Het volgens een vaste manier werken kan wellicht wat stijf overkomen. Echter geeft dit ook een bepaalde structuur. Bij sommige CMS pakketten is de scheiding tussen content en opmaak erg strict. Een verkeerde aanpassing verrichten zonder CMS pakket kan meteen voor de hele website negatieve gevolgen hebben.

CMS systemen zijn uitstekend in een team te gebruiken. Iedereen kan leren om met een CMS pakket te werken. Vaak is het nog lastiger om een Word document op te stellen. Op Je nieuwe website maken kunt u meer over de voordelen van een CMS systeem lezen. Om een CMS te laten werken zult u het eerst moeten installeren. Dikwijls wordt er dan ook een installatiescript meegeleverd met het systeem. Het aanmaken van een database is ook vaak een noodzakelijke stap.
Free Web Hosting