Uw eigen startpagina op touw zetten

Het is voor bedrijven altijd interessant wanneer de online vindbaarheid goed is. Het groter worden van uw klantenbestand is dan min of meer gegarandeerd. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Op veel startpagina websites heeft u de mogelijkheid om u te registreren voor het samenstellen van een dochterpagina. Daar kunt u zo een link plaatsen. Dit is in de meeste gevallen kosteloos. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Nergens worden de beheerders verplicht om u een bericht te sturen met daarbij een uitleg. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel beheer linkpagina. Het is namelijk mogelijk om met behulp van een startpagina script uw eigen startpagina website samen te stellen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. U heeft met de hosting partij een contract voor een bepaalde periode dus het is niet zo dat uw website opeens kan verdwijnen. U kunt zo uw website blijven uitbouwen met de garantie dat het online blijft staan.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Mocht dat niet het geval zijn, dan is een tweede pakket niet zo heel duur. We praten dan over enkele tientjes per jaar.

Het grote voordeel van een startpaginascript is ook dat u links kunt verkopen op uw website. Daarbij kan het script zelf zien of er ook daadwerkelijk is betaald en vervolgens de aangemelde link toevoegen aan de door de bezoeker gekozen dochterpagina. Het aankoopbedrag kunt u dus in veelvoud terugverdienen met een startpaginascript. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Dan is een startpaginascript aanschaffen zeker een prima actie om uw online succes te vergroten.
Free Web Hosting