Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. U kunt een startpagina met links oprichten bij een bestaande website. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

De pagina Houd uw bookmarks online simpel bij kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het gaat daarbij om een modern script. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met dit script heel makkelijk geld verdienen. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Op deze wijze biedt u een mogelijkheid tot betaling aan. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. PHP wordt breed ondersteund. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting