Een nieuwe startpagina online zetten

Er kleeft niet veel waarde aan een website die nauwelijks bezoekers trekt. De vindbaarheid kan groter worden met de juiste inzet van een startpagina script. U doet dan in feite aan een stukje linkbuilding om de website te promoten. Het kost steeds meer computerkracht om nieuwe website te vinden op het grote internet. Uw nieuwe website concurreert qua aandacht dus met de andere sites. In veel gevallen zijn deze sites al wat groter.De hoeveelheid inkomende links is ook van belang. Voor het plaatsen van uw site in de zoekresultaten is dit allemaal van belang.

Is een startpaginascript iets dat u kan helpen? Het artikel Een startpagina online zetten voorziet u van meer info. Hier kunt u de tools vinden die u nodig heeft om van start te gaan. Bij externe expertise hiervoor inhuren is het maar raden wat men doet. Soms heeft een extern bureau een negatieve impact op uw ranking.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Het weergeven van affiliate banners en links is een optie. Een externe partij betaalt u dan wanneer er wordt geklikt op een banner of wanneer er via uw site een verkoop wordt gerealiseerd. Bij een goede aanpak kunt u er een leuk inkomen uithalen.
Free Web Hosting