Eenvoudige webshop

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Per e-mail ontvangt u informatie rondom de bestelling zodra iemand op uw website iets heeft besteld.

Heeft u uw eigen advertentiesite online, dan kunt u daar op diverse manieren geld aan verdienen. Op diverse wijzen kunt u extra inkomen genereren door affiliate banners te plaatsen op uw advertentiewebsite. U kunt ook betaalde rubrieken aanmaken. Men moet dan betalen wanneer men in een dergelijke rubriek een advertentie plaatst.

De scripttaal PHP is uiterst handig voor het bouwen van complexe websites. U zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld een webshop. Een kant en klaar CMS voor webshops kan het beheer van uw eigen webwinkel vereenvoudigen. U kunt meer informatie vinden over een webwinkel script via de pagina online webshop maken. De kosten van het runnen van een online webshop liggen een stuk lager dan het draaiende houden van een fysieke winkel. Het is met een kleine investering mogelijk om een online webwinkel te starten.

De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. Globale instellingen kunnen tijdens de installatie worden ingevuld. De titel en de meta informatie kunt u bijvoorbeeld invoeren. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Tevens kunt u een beheeraccount aanmaken. De gebruikersnaam en het wachtwoord geeft u tijdens de installatie op.
Free Web Hosting