Eigen startpagina online zetten

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Uw Nederlandse startpagina samenstellen. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.
Free Web Hosting