Wilt u een advertentiewebsite maken?

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Met een PHP script kunt u een dergelijke marktplaats website in elkaar zetten.

Wanneer u zo een script graag zou aanschaffen, dan weet ik nog een goed script. U zou eens een kijkje op advertentie website maken kunnen nemen. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het maken van een eigen marktplaats. Natuurlijk bestaat altijd de optie om zelf iets in PHP te schrijven. In de eerste periode zult u echter tegen een aantal zaken aanlopen, die direct goed opgelost dienen te worden omdat u anders op termijn een slecht functionerend script krijgt. Als u dat wilt kunt u vandaag nog een eigen advertentie website in de lucht hebben met zo een script. U kunt de website dan meteen vullen met content.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Tijdens de installatie kiest u zelf de inloggegevens van het beheerdersaccount. Het is tegenwoordig niet lastig om een eigen advertentie website op te starten. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script.

Op een later tijdstip kunt u dit account gebruiken om in te loggen op het beheerpaneel. Ook om de beheeromgeving te gebruiken hoeft u niets te weten over websites bouwen. Met de aanschaf van een bestaand script voorkomt u dat het nodig is om zelf iets te programmeren. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een advertentie script gebeurt niet in 1 dag. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.
Free Web Hosting