Uw eigen startpagina samenstellen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Uw nieuwe startpagina maken. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.
Free Web Hosting