Een uitgebreide startpagina site maken

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

U kunt Startpagina script raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Het is mogelijk om een soort affiliate webshop ermee samen te stellen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Zou u wel geld willen verdienen met uw startpagina website? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.
Free Web Hosting