Start uw eigen advertentie website

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Een eigen advertentie website beginnen verwezen. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Daarbij let het script op of er spam wordt ingevuld. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. De adverteerder kan bieden inschakelen. Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.
Free Web Hosting