CMS systeem voordelen

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt verder wel een CMS pakket genoemd. Op de pagina CMS systeem leren vindt u meer informatie over dergelijke tools. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen gedurende de installatie worden opgegeven. Verder kunt u daarbij een beheeraccount toevoegen via het installatiescript. Wijzigingen zijn met dit account erg gemakkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen eenvoudig aan uw website toe te voegen. Er zal verder een scherm zijn waarmee u makkelijk banners aan uw website toevoegt. Op diverse gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar verder kunnen afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarbij de betaling online verloopt. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Naar de klant wordt daarnaast een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheerpaneel naar eigen wens aanpassen. Deze optie heeft u verder bij andere e-mails en teksten op uw site. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?
Free Web Hosting