Beheer betaalbaar een eigen portaal site

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Snel een eigen portaalwebsite realiseren. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Deze opties zijn onderdeel van het script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.
Free Web Hosting