Snel een moderne portaal site runnen

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Zo een PHP script wordt op de pagina Realiseer professioneel een moderne portaal website besproken. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Maar dat zal tijd kosten. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.
Free Web Hosting