Eenvoudige webshop maken

U kunt met behulp van een webshop heel eenvoudig online uw producten verkopen. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten.

Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. U vindt op de pagina online webshop maken een link naar een handig PHP script waarmee dit te doen is. Een eigen webwinkel is te realiseren met behulp van een PHP script die u weer vanuit dat artikel kunt vinden. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent. Het is niet moeilijk om zelf een webshop te maken. Het script dat via die pagina te vinden is, is ontwikkeld met PHP. PHP scripts worden door de meeste pakketten voor webhosting ondersteund.
Free Web Hosting