Uw eigen advertentie website starten

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op marktplaats script verwezen. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het is een peuleschil voor adverteerders om zich te registreren op uw eigen marktplaats. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Dit account geeft de mogelijkheid tot het beheren van eigen advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Dit zijn de zoekwoorden waar de rubrieken op uw dochterpagina aan gekoppeld dienen te worden. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet.

Men kan een reactie aan de adverteerder sturen via de advertentie. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Het advertentie script zal daarbij letten op eventuele spam. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. Een extra inkomen met affiliate marketing kan zo worden opgebouwd.
Free Web Hosting