Eigen startpagina bouwen

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. De pagina Een eigen startpagina maken bevat er informatie over. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Wordt er een retourlink gevraagd? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting