Uw Nederlandse startpagina bouwen

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Eigen startpagina vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.