Uw eigen startpagina maken

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Een eigen startpagina Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. U hoeft niets te weten over programmeren.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Je eigen startpagina. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting