Een nieuwe startpagina online zetten

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Plaatst u naast links ook afbeeldingen, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Startpaginascript.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting