Makkelijk een moderne portaalsite vormgeven

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op de pagina aanmelden startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.
Free Web Hosting