Het opzetten van je moderne startpagina website

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Het script is zelfs te gebruiken wanneer u amper kennis van de techniek heeft.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina hoe maak je een startpagina eens door. Via dat artikel kunt u weer een link vinden naar een betaalbaar script ter ondersteuning. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Men kan zich aanmelden voor een nieuw account via een speciaal daarvoor gemaakt aanmeldformulier. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden opgeven.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting