Uw nieuwe startpagina samenstellen

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in wat zijn backlinks.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. U bouwt er een stukje garantie mee in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting