Eigen startpagina maken met het startpagina script

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. De pagina eigen startpagina maken bevat er informatie over. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting