Hoe maak je een startpagina

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Het geeft u de optie om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een eigen startpagina website starten is verder nog een interessante mogelijkheid. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Extra online inkomen met uw startpagina website is een andere mogelijkheid. De kosten kunt u er op deze verstandige weer uithalen. Het is mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan uw dochterpagina’s. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Startpagina links zijn tevens nuttig om andere websites beter gevonden te laten worden in de zoekmachines.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website eigen startpagina maken. Op verschillende manieren betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Een rubriek plaatst u eenvoudig op uw dochterpagina. Registreren op uw website is verder mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan ook een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Het is tevens mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Maar u kunt zeker weten daarbij een Google Adsense blokje neerzetten. Alvast met alvast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting