Uw eigen startpagina op touw zetten

Een bijzonder CMS programma is het startpaginascript. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Iedere afzonderlijke dochterpagina heeft een eigen thema. Voor een eigen startpagina website maken kunt u meer tips vinden in het artikel Startpagina aanmaken.

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Met dit eigen account kan men inloggen. Een gebruiker kan als hij is ingelogd een nieuwe startpagina aanmaken op uw website.

Men schrijft een startpaginascript over het algemeen in PHP. Daarnaast vereist het script vaak een database. Weet u niet welke hosting u voor het script moet afnemen, vraag dan aan de aanbieder van het script wat de minimale vereisten zijn. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Een betaalde link plaatsen op uw website moet dan wel interessant zijn.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen.

De typische indeling komt oorspronkelijk van startpagina.nl waarvan veel klonen zijn gemaakt. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Uiteraard mag het subdomein niet al in gebruik zijn.
Free Web Hosting