Eigen startpagina online zetten

Een startpaginascript is een bepaald type CMS. Dit script maakt het voor mensen zonder kennis van programmeren of sites bouwen mogelijk om hun eigen startpagina website in elkaar te zetten. U kunt dochterpagina’s aanmaken en deze een eigen onderwerp geven. U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Bij het startpagina aanmaken kunt u opgeven aan welk subdomein een dochterpagina gekoppeld moet worden. Wildcard DNS zorgt ervoor dat u de subdomeinen niet steeds hoeft aan te maken in de server. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina Eigen startpagina maken. De meeste scripts zijn voor een paar tientjes al aan te schaffen.. Aanmelden voor eigen startpagina maken kan eenvoudig via uw website. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Het script biedt de mogelijkheid voor online inkomen genereren. Met het verkopen van links op uw website wordt dat inkomen opgebouwd. Zelf hoeft u niets te doen voor de plaatsing van die links. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken. Maar wanneer iemand een link koopt wordt de link automatisch geplaatst.

Verschillende facetten spelen een rol bij het maken van een startpagina website die als kwalitatief wordt gezien. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Zorg dat de website snel geladen wordt. SSL gebruiken is een pluspunt in de ogen van Google. Vinden de bezoekers van uw website het een goede site? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Heel gek is dat niet. Startpagina’s zijn immers een uitvinding van Hollandse bodem. Het zal lastig zijn om in een andere taal een dergelijke website te vinden. Een dergelijk script zal in de regel in PHP worden gemaakt. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. Binnen een handomdraai is het script op uw webruimte geïnstalleerd. Er is vaak vanuit de aanbieder ondersteuning te krijgen voor het script.
Free Web Hosting