Uw Nederlandse startpagina maken

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Met het verkopen van links is het daarnaast mogelijk om met uw website geld te verdienen. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. Zo een script zal vaak in PHP geschreven zijn.

U kunt een dergelijk script op uw webruimte installeren. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Het artikel Goede startpagina is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

Het is mogelijk om diverse betaalsystemen aan het script te koppelen. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Via een aanmeldformulier kan de bezoeker een gebruiker op uw website aanmaken. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Na het inloggen kan men een nieuwe startpagina toevoegen en links op deze startpagina plaatsen. Er wordt zo extra content aan uw website toegevoegd. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Zoekmachines zoals Google zullen u op een betere positie plaatsen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten die met uw website te maken hebben.
Free Web Hosting