Nieuwe startpagina maken

Een startpaginascript is puur bedoeld voor het maken van een nieuwe startpagina website. Wat ook vaak voorkomt is dat men een bestaand script migreert naar een modern script. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Het is de website startpagina.nl die ermee begon. Veel websites hebben die typische opmaak overgenomen. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.

Voor het bouwen van een eigen startpagina bevat de pagina nuttige informatie. Via het registratieformulier is heel eenvoudig een gebruikersaccount te creëren. Een gebruiker kan zelf een startpagina samenstellen als hij is ingelogd. Men maakt dergelijke scripts met PHP. Ook is een database vaak nodig voor het opslaan van de gegevens. Een startpagina script dient u op uw webhostingpakket te installeren. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript. U kunt geld met het script verdienen. Er is namelijk de mogelijkheid tot het verkopen van links via uw website. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Het moet dan wel aantrekkelijk zijn voor mensen om te betalen voor links. Daarom is het belangrijk dat de website interessant is en voldoende bezoekers heeft.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. U dient de startpagina samen te stellen voor de bezoekers en niet voor Google. Als een bezoeker graag op uw website komt, dan zullen de zoekmachines uw website automatisch interessant gaan vinden. Wist u trouwens dat startpagina’s een Nederlands fenomeen zijn? De structuur komt dan ook van het Nederlandse startpagina.nl af.
Free Web Hosting