Een eigen startpagina site ontwikkelen

Extra backlinks plaatsen is prima te doen met behulp van ee eigen startpagina website. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. U kunt iedere startpagina wijden aan een specifiek onderwerp.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf deze code te bouwen. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. U kunt via Startpagina aanmaken navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. Dagelijks ontvangt u een mail waarmee niet werkende links kunnen worden gecheckt. U weet zo snel welke links niet goed werken. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Op deze manier kunt u wat extra financiële ruimte creëren. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. Tevens is er de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen. De installatie van het script is heel snel te doen. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. De globale gegevens van de website vult u in in het eerste scherm waaruit de installatie bestaat. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. U mag daarbij een gebruikersnaam en wachtwoord invullen voor uw beheeraccount.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. Op deze wijze houdt u de website schoon van dode links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.
Free Web Hosting