Wat is een startpagina?

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

Er zijn voldoende kanten waar u heen kunt. Vooral met uw eigen startpagina website. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Maak je eigen startpagina. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Maak uw eigen startpagina kijken. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Free Web Hosting