Wilt u een eigen advertentie website maken?

Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Zo is het mogelijk om een affiliate banner te plaatsen bovenaan uw website. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Het aanbieden van topadvertenties is een andere mogelijkheid waar u gebruik van kunt maken. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. U kunt meer lezen over zo een script op de pagina eigen marktplaats beginnen. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Het is niet nodig om iets te weten over de achterliggende techniek. Het kleurschema van uw advertentiewebsite kunt u in dit beheerpaneel eenvoudig aanpassen. Ook kunt u 1 of meer banners toevoegen met behulp van de beheeromgeving. Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Het zal doorgaans lastig zijn om een nieuw script te laten ontwikkelen voor hetzelfde bedrag. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. U kunt zo een goede positie halen voor de verschillende categorieën die uw marktplaats website rijk is. Ook is het mogelijk om het advertentie-overzicht vorm te geven. Op deze wijze kunt u tussen de advertenties door ook banners plaatsen.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel gemakkelijk naar advertenties zoeken. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Met dit account kunnen nieuwe advertenties aan de website worden toegevoegd.

Middels een formulier kan men op advertenties reageren. Men kan bij iedere advertentie dit reactieformulier eenvoudig tevoorschijn halen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Het is vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.
Free Web Hosting