Uw eigen startpagina maken

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u maakt gebruik van Google Ads. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina Startpagina script bevat er informatie over. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Hier volgt nog een tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting