Een uitgebreide advertentiewebsite bouwen

Wilt u zelf een marktplaats beginnen, dan kunt u deze tekst eens doornemen. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Neem marktplaats CMS door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Wanneer u geen technisch inzicht heeft, is het vooralsnog vrij gemakkelijk om van het advertentiescript gebruik te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting