Een nieuwe startpagina maken

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

U zou Een mooie startpagina maken kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting