Een Nederlandse startpagina samenstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Nieuwe startpagina doornemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting