Eenvoudige webwinkel beginnen

Heeft u er wel oor naar om producten online te verkopen via een eigen webwinkel? Een webwinkel kunt u met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script vrij makkelijk beginnen. Als u dat wenst, dan kunt u met een kant en klaar script uw webshop opzetten. U kunt in dat geval online webshop maken bekijken voor meer informatie. De links kunnen worden gebruikt om te navigeren naar de site van de aanbieder van het PHP script. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld. Een betaalprovider biedt op zijn beurt verschillende betaalmethodes aan.

U kunt uw webwinkel opsplitsen in verschillende rubrieken. Bij elke rubriek kan een overzicht van producten getoond worden. Het is tussen de producten door ook mogelijk om banners weer te geven. Verder kunt u via affiliate banners wat bijverdienen aan uw online webshop.

Als klap op de vuurpijl is het ook mogelijk om nog een affiliate feed in te laden. In een affiliate feed kunt u producten van derden als gewone producten tonen. Met uw PHP webwinkel kunt u op deze wijze ook nog extra inkomen genereren.

De kleurstelling van uw website wijzigen is niet lastig. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Voor de diverse onderdelen van uw website kunt u met de muis een kleur kiezen. U kunt ook heel gemakkelijk de positionering van het navigatiemenu aanpassen.
Free Web Hosting