Het samenstellen van uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg simpel is. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn browser krijgt. U hoeft zelf geen startpagina script meer te programmeren in het geval dat u een bestaand script aanschaft. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Begin je moderne startpagina website eens. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script programmeren. U hoeft niet te wachten tot een web developer klaar is met de programmeerklus.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een uitstekend beveiligd startpagina script is cruciaal omdat de bezoeker een gebruiker kan creëren.
Free Web Hosting