Maak uw nieuwe startpagina website

Zou u een eigen startpagina website willen beginnen? Dat is niet zo zeer moeilijk. We willen u met plezier een beetje op weg helpen. U heeft allereerst een webhosting pakket nodig. Daarnaast zult u een eigen domeinnaam moeten aanvragen. Ten derde heeft u een startpaginascript nodig. Een kant en klaar startpagina script aanschaffen zal goedkoper zijn dan een ontwikkelaar inschakelen. Uw het webhosting pakket dient het draaien van PHP scripts te ondersteunen.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.

Op het moment dat u een kant en klaar script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te programmeren. Met behulp van Handleidingen kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website mag verwachten. Het grote pluspunt van een al bestaand startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg makkelijk is. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting