Houd uw bookmarks online gemakkelijk bij

Met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script, is het makkelijk om een eigen startpagina site te beginnen. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. De pagina Je favoriete websites op een rij bevat informatie over het zelf starten van een startpagina site met behulp van een script. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. U kunt een widget gebruiken om bijvoorbeeld het laatste nieuws of een weerkaart te tonen. Als de uitstraling van de dochterpagina is gewijzigd, is de nieuwe uitstraling direct na het wijzigen zichtbaar.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting