Beheer van uw linkpagina

Bij het starten van een nieuwe website gaat het vaak om een gewone website. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Dan kunt u denken aan een startpagina website. Dat is prima te realiseren met behulp van een startpaginascript. Wanneer u niet weet wat dit is, dan moet u denken aan een soort webgids. Informatie over een startpagina website bouwen is in het artikel Eigen startpagina te vinden. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. De rubrieken op een startpagina zijn weer te gebruiken om een bepaald deelonderwerp mee aan te geven.

Het is heel eenvoudig om een aanpassing aan uw website te verrichten met het startpaginascript. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Na het invullen van dit formulier kan de bezoeker inloggen op uw website en een eigen startpagina beginnen.

Iemand kan bij het aanmaken van een startpagina een subdomein kiezen. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. Na het aanmaken van een startpagina kunnen er direct links aan worden toegevoegd. Het is toegestaan om meer dan 1 dochterpagina aan te maken. De op uw website gebruikte kleuren mag u zelf instellen. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

U bent met uw eigen startpagina website niet gebonden aan regels die op bestaande startpagina websites gelden. De startpagina’s op uw website blijven online staan. Uw eigen startpagina website zorgt er ook voor dat een dochterpagina niet zomaar door iemand anders kan worden verwijderd. Het script is met PHP gemaakt. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het genereren van online inkomen is ook mogelijk met het startpaginascript.
Free Web Hosting