Maak een eigen startpagina

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit gehele proces verloopt automatisch. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. U kunt de pagina Nieuwe startpagina lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting