Uw nieuwe startpagina samenstellen

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Kosteloos kunt u op een aantal verschillende websites een eigen startpagina samenstellen. Zo wordt het mogelijk om wat links naar uw website te bouwen, zonder dat u daarvoor geld hoef te betalen. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Aanmelden startpagina. Men kan betaalde links plaatsen, daarmee verdient u geld.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de gebruikers een fluitje van een cent. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. Men kan dit account gebruiken voor het bewerken en aanmaken van startpagina’s. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Vervolgens dient het installatiescript te worden gedraaid. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. U kunt direct aan de slag met het toevoegen van dochterpagina’s en links na de installatie. Van de verschillende rubrieken op een startpagina kunt u ook weer afzonderlijk de kleuren instellen.
Free Web Hosting