Een nieuwe portaalsite bouwen

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s een belangrijke rol spelen. Men maakt onder meer gebruik van startpagina links. Een startpagina maken is op een groot aantal sites dan daarnaast gratis te doen.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Startpagina overzicht. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te beginnen met de site, zonder te hoeven programmeren. Een technische achtergrond hoeft u voor het gebruiken van het startpaginascript niet te hebben. Het is verder mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. De technische invulling is dus iets waar u zich geen zorgen om hoeft te maken.

Er zijn verschillende widgets die u kunt toevoegen op uw dochterpagina’s. Het plaatsen van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Daarbij het aanmaken van content hier en daar levert geen problemen op. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

U kunt op een makkelijke manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Bezoekers mogen verder het gewenste subdomein opgeven. Op elke pagina ziet u onderaan wat statistieken.
Free Web Hosting