Het bouwen van uw eigen portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens goed worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Je moderne startpagina website beginnen meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheeromgeving makkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Verder zijn banners op een simpele slimme te toevoegen op uw website. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.
Free Web Hosting