Een mooie startpagina op touw zetten

Is een startpagina website hebben iets dat u interessant vindt? Ook voor u is dat mogelijk. Daarvoor heeft u een startpagina script nodig. Desgewenst kan de aanbieder het script voor u installeren op uw webruimte. Het is desondanks niet lastig om zelf het script te installeren. Een handleiding is vaak te downloaden.

Met uw account heeft u de rechten om de website volledig te veranderen. Het startpagina script is zo in te stellen dat nieuwe gebruikers zich via de site kunnen aanmelden. Deze mogelijkheid krijgen gebruikers zodra ze een eigen account hebben. Van de afzonderlijke startpagina’s kunnen de beheerders gemakkelijk de stijl en de kleuren veranderen. Via de website Startpaginascript.eklablog.com vindt u een verwijzing naar een uitstekend startpagina script. U kunt de link op die website gebruiken om het script aan te schaffen. Het gaat om een script dat gemakkelijk is in het gebruik.

Een installatie script zorgt voor de juiste instellingen. U uploadt de bestanden naar uw webruimte en u start het installatie script. Het installatieprogramma maakt bijvoorbeeld een account voor u aan waarmee u de website kunt beheren. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.
Free Web Hosting