Uw eigen advertentie website starten

Wellicht wilt u een eigen advertentie website maken, maar kunt u niet programmeren. Ook in dit geval kunt u uw eigen advertentie website beginnen. U kunt een bestaand advertentie script aanschaffen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid, kunt u Uw eigen marktplaats beginnen bekijken. U kunt op die pagina een verwijzing vinden naar een modern marktplaats script.

Voor meer informatie over een eigen advertentie website maken kunt u het hierboven genoemde artikel raadplegen. Het gaat om een zeer eenvoudig te installeren script. Naast het script is het noodzakelijk dat u webruimte heeft en een eigen domeinnaam. Het idee is dat u het advertentie script installeert op uw webhosting. U wordt daarbij geholpen door een afzonderlijk installatie script. Nadat het script klaar is met de installatie, kunt u de nieuwe advertentie website meteen gebruiken.

Er zal bij elke advertentie een aantal formulieren getoond worden. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Daarbij dienen niet-ingelogde gebruikers hun e-mailadres te valideren, zodat spam versturen lastiger is. Verdachte advertenties kunnen bij de beheerder eenvoudig worden gemeld via een apart formulier. Het is op deze manier mogelijk om een klacht over een advertentie te versturen.

Misschien wilt u een banner plaatsen op uw advertentie website. De mogelijkheid voor het plaatsen van banners zit in het script ingebouwd. Het script kan worden gebruikt om op verschillende plekken een banner te plaatsen. De banners kunnen verwijzen naar enkele van uw eigen producten. Is dit niet mogelijk, dan kunt u affiliate banners plaatsen.

Bent u het wachtwoord vergeten van uw beheerdersaccount? Maak u niet druk. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is gemakkelijk te doen. Adverteerders krijgen tevens toegang tot deze optie. Op het in het marktplaats script bekende e-mailadres ontvangt de adverteerder de vervolgstappen bij een wachtwoordherstel.
Free Web Hosting